Certificari
 
 
 
   
       
x  

 

 

AUTODESK

TechnoCAD a fost Reseller Software CAD inca de la infiintare, din 1998.

           
AutoCAD 2011  

AutoCAD 2013 Proiectati si modelati universul inconjurator cu ajutorul functiilor performante si caracteristicilor flexibile ale aplicatiei software AutoCAD®, unul dintre cele mai utilizate programe de proiectare 2D si 3D la nivel mondial. Realizati documentatia de proiect rapid, partajati documente si explorati ideile intuitiv in mediul de lucru 3D al AutoCAD.

Autocad Mechanical 2013 AutoCAD Mechanical reprezinta o varianta a platformei AutoCAD® destinata fabricatiei de produse si repere mecanice si este adaptata in scopul accelerarii procesului de proiectare mecanica.

AutoCAD Inventor LT Suite 2013 Aplicatia software Autodesk® Inventor® poarta inginerii dincolo de modul de lucru 3D, catre Digital Prototyping, oferindu-le un set complet de instrumente destinate proiectarii mecanice 3D ce permit proiectarea, vizualizarea si simularea produselor inainte ca acestea sa fie produse fizic.

AutoCAD LT 2013 Solutia software 2D, AutoCAD LT®, destinata redactarii si intocmirii detaliilor de executie, reprezinta o alegere profesionala ce vizeaza asigurarea productivitatii, fiabilitatii si compatibilitatii. Formatul nativ de fisier DWG ofera stabilitate si este perfect compatibil cu toate solutiile de proiectare Autodesk.

AutoCAD Map 3D 2013 AutoCAD Map 3D este o aplicatie software bazata pe model si specializata pentru planificarea si managementul infrastructurii. Solutia furnizeaza accesul la o gama larga de date CAD si GIS, ajutand utilizatorii sa ia decizii corecte in legatura cu proiectarea si gestionarea infrastructurii.

AutoCAD Raster Design 2013 AutoCAD® Raster Design 2012 valorifica informatiile continute in harti si desene profesionale scanate, fotograme, imagini preluate din satelit si modele digitale ale terenului. Deasemenea, este perfect integrat in aplicatiile bazate pe AutoCAD® 2012. Pentru informatii suplimentare si alte produse Software CAD vizitati:
www.manandmachine.ro, www.promax.ro
  autodesk reseller  
         
autodesk     autodesk  
         
autodesk     autodesk  
         
         
           
 
AutoCAD Design Suite Creat pentru cei care modeleaza si creaza lumea din jurul nostru, inzestrat cu instrumente de creatie, captura, conexiune si prezentare grafica finala de impact, AutoCAD Design Suite poate fi achizitionat sub forma de pachete: Standard, Premium si Ultimate.
     

 

 
x
   
x    
x    
x