Dotari
 
   
       
x  

 

 

SERVICII

Proiectare 3D

Proiectare 2D

Modelare 3D si detaliere

Proiectare tehnologica

Proiectare pentru industria constructoare de automobile

Analiza pe element finit

Asistenta tehnica
 
 
x    
x    
x    
x    
     
     
     
 
statie sudura
     
     
Realizarea modelelor 3D pornind de la desene 2D se poate face  fie avand datele initiale pe suport hartie, fie in format digital. Metoda se aplica firmelor care vor sa renunte la arhive voluminoase, in cazul schimbarii sistemelor CAD in proiectare sau pentru realizarea bibliotecilor digitale si a cataloagelor on-line.

Proiectarea modelelor 3D pornind de la o tema data este noul concept in proiectare. Modelele parametrizate sunt flexibile si permit actualizarea usoara atat la nivel de ansamblu cat si la nivel de repere. Programarea si realizarea de aplicatii dedicate constituie o metoda de crestere a productivitatii in CAD

Proiectarea tehnologica si detalierea desenelor 2D: desenul de ansamblu sau modelul 3D este furnizat de client, impreuna cu specificatiile de proiect. Desenele de detaliu se obtin conform standardelor si normelor specifice clientului.

Analiza prin Metoda Elementului Finit asigura simularea comportarii modelului in conditii similare celor din exploatare. Concluziile obtinute conduc la alegerea solutiei optime.

Proiectarea utilajelor parcurge toate fazele, pornind de la tema pana la forma finala a proiectului, urmarind-se alegerea solutiilor optime pentru maximizarea performantelor.

Creativitatea si inventivitatea unor ingineri cu experienta sunt sustinute de informare si acces la surse de documentare de ultima ora.

Asistenta tehnica se asigura pe durata executiei proiectelor, la instalare sau in exploatare la sediul beneficiarului.

De fiecare data, specialistii TechnoCAD sunt la "inaltime".