x
x
x
x
x
 
 
 

FABRICAŢIE

Având în vedere solicitările primite din partea clienţilor, începînd cu anul 2015 s-a lărgit aria de activitate a organizației prin integrarea unor proiecte care cuprind şi fabricaţia. Au fost realizate dispozitive şi utilaje prototip și serie, conforme cu specificațiile clienților, acoperindu-se inclusiv, prin cooperări, partea de inginerie, automatizare şi acţionare pneumatică/hidraulică.

Dispozitivul de inserție pini este utilizat la inserția pinilor din masă plastică în piesele de spumă poliuretanică destinate industriei auto. Acest dispozitiv verifică și contorizează numărul pieselor conforme și a celor neconforme. Datorită automatizării asociate, lampa de avertizare îi confirmă operatorului când piesa este conformă sau dacă are lipsuri, astfel se elimină rebuturile la livrarea produselor către beneficiar.3  
     
Parteneri:    
Dispozitivul de demulare a pieselor de cauciuc se montează pe presele de 120t care produc repere de cauciuc prin vulcanizare. Acest dispozitiv permite demularea/desprinderea reperelor de cauciuc de pe matriță după încheierea procesului de vulcanizare. Astfel, operatorul este scutit de accidentări (lovituri, striviri, arsuri etc.)  
     
Parteneri:    
Organismul de certificare produse CEPROM CERT emite certificatul de conformitate nr. 1466-CT 32018 în baza căruia se poate aplica marcajul CE produsului "CABINĂ DE INJECȚIE SPUMĂ POLIURETANICĂ CU DISPOZITIV TOOL CARRIER", proiectat și realizat de către TECHNOCAD S.A.  
     
Parteneri:    
Cărucioarele de depozitare și transport sunt destinate depozitării și transportului pieselor de spumă poliuretanică între secția de producție și celelalte departamente. Sunt confecționate din profile metalice sudate, dotate cu câte 4 roți pivotante cu frână și rafturi din PAL acoperite cu burete adeziv.  
     
Parteneri: