SERVICII MULTIMEDIA

De-a lungul anilor, departamentul multimedia a realizat o serie de proiecte prin care si-a oferit urmatoarele servicii la cea mai inalta calitate:

IDENTITATE VIZUALA

MATERIALE PROMOTIONALE - brosuri, pliante, cataloage

WEBDESIGN - layout, SEO

VIDEOCLIPURI - scenariu, storyboard, editare video

SIMULARI STIINTIFICE - animatii, grafica 3d

REALIZARE DE CD INTERACTIV - aplicatii multimedia

IDENTITATE VIZUALA

Technocad S.A. ofera servicii de creatie a semnaturii vizuale si de realizare a manualului de identitate a acesteia care va ajuta la mentinerea consecventa si utilizarea corecta a identitatii de brand pe toate materialele promotionale pe care urmeaza sa fie aplicata (antete, carti de vizita, pliante, brosuri, bannere, panouri, textile, produse multimedia, website etc).

Acesta va  contine specificatii tehnice privind culorile, formele si fonturile aplicabile, indrumari privind aplicarea acestora, dar si restrictii privind folosirea elementelor intr-un mod incorect.

Technocad S.A. poate asigura, prin colaborare cu Centrul Regional pentru Promovarea si Protectia Proprietatii Industriale Maramures (Centrul PATLIB - Baia Mare),

asistenta de specialitate

pentru realizarea si inregistrarea la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), sau/si la alte organisme internationale abilitate (Organizatia Mondiala de Proprietate Intelectuala - WIPOOficiul pentru Armonizare in Piata Interna - OAPI, etc) a elementelor de identitate a firmei - marca verbala, marca figurativa sau combinata.

Semnele distinctive ale unei marci pot fi: cuvinte, desene, litere, cifre, elemente figurative, forme tridimensionale si in special forma produsului sau ambalajului sau, combinatii de culori, precum si orice combinatie a acestor semne.

 

 

osim

 

patlib

 

logo

 

crpppi

 

 

 
   
   
   
   
   
   
     
       
 

 

ohim

wipo