SERVICII MULTIMEDIA

De-a lungul anilor, departamentul multimedia a realizat o serie de proiecte prin care și-a oferit următoarele servicii la cea mai înaltă calitate:

IDENTITATE VIZUALĂ

MATERIALE PROMOȚIONALE - broșuri, pliante, cataloage

WEBDESIGN - layout, SEO

VIDEOCLIPURI - scenariu, storyboard, editare video

SIMULARI ȘTIINȚIFICE - animații, grafică 3D

REALIZARE DE CD INTERACTIV - aplicații multimedia

IDENTITATE VIZUALĂ

Technocad S.A. ofera servicii de creație a semnăturii vizuale și de realizare a manualului de identitate a acesteia care vă ajută la menținerea, consecvența și utilizarea corectă a identității de brand pe toate materialele promoționale pe care urmează să fie aplicată (antete, cărți de vizită, pliante, broșuri, bannere, panouri, textile, produse multimedia, website etc).

Acesta va  conține specificații tehnice privind culorile, formele și fonturile aplicabile, îndrumări privind aplicarea acestora, dar și restricții privind folosirea elementelor într-un mod incorect.

Technocad S.A. poate asigura, prin colaborare cu Centrul Regional pentru Promovarea și Protecția Proprietății Industriale Maramureș (Centrul PATLIB - Baia Mare),

asistență de specialitate

pentru realizarea și înregistrarea la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), sau/și la alte organisme internaționale abilitate (Organizația Mondială de Proprietate Intelectuală - WIPOOficiul pentru Armonizare în Piața Internă - OAPI, etc) a elementelor de identitate a firmei - marcă verbală, marcă figurativă sau combinată.

Semnele distinctive ale unei mărci pot fi: cuvinte, desene, litere, cifre, elemente figurative, forme tridimensionale și în special forma produsului sau ambalajului sau, combinații de culori, precum și orice combinație a acestor semne.

 

 

osim

 

patlib

 

logo

 

crpppi

 

 

 
 

 

ohim

wipo